atalakheader

Haszongépjármű-átalakítás

Ha vállalkozásának egyedi, speciális gépjárműre van szüksége, legyen az áru élő vagy… holt, mi elkészítjük.

IMG_4212 1

Hőszigetelés

A hőmérséklet szabályozásához elengedhetetlen a raktér szigetelése. Akár -20°C-os hőmérséklet fenntartására alkalmas hőszigetelés is kialakítható.
Az általunk készített szigetelést vízálló, mosható üvegszálas műanyaggal burkoljuk. A szigetelt raktér padlóját magas kopásállóságú, önterülő műgyantával fedjük, mely jól tűri a folyamatos munkavégzéssel járó terhelést.

rakomanyrog

Rakományrögzítés

A rakomány biztonságos rögzítéséhez kínálunk rakományrögzítő síneket, kampókat, rudakat. Kivitelezünk komplett polcrendszereket is.

IMG_9612 1

Büfékocsi (food truck), mozgóbolt

Mozgóboltok, büféautók tervezését és kivitelezését a víz- és villamosrendszerek kialakítását a nyílászárók, pultok és tárolórendszerek építését és a szükséges gépek beüzemelését egyaránt elvégezzük.

Élőállat (naposcsibe) szállító

Az élőállat szállító jármű raktere hőszigetelt, mosható, fertőtleníthető. Az évszaktól független egyenletes belső hőmérsékletet hűtő és fűtő rendszerek biztosítják. A friss levegő zárható – nyitható nyílásokon keresztül jut a raktérbe, a levegő keringéséről nagy teljesítményű ventilátorok gondoskodnak. A szállítódobozok rácsos polcokra kerülhetnek, melyek eltávolítható kivitelben is szerelhetők. A rakomány biztonságos rögzítéséhez rakományrögzítő megoldásainkat kínáljuk.

gyógyszerszállító

A hőmérsékletérzékeny gyógyszerek, vegyszerek, egyéb anyagok szállításához. A szállítójármű hűtő és fűtő berendezéssel egyaránt rendelkezik, raktere szigetelt, mosható, fertőtleníthető burkolattal ellátott. A pontos állandó hőmérséklet kontrollját és dokumentációját a beépített adatrögzítő berendezés segíti.

Halottszállító

Az elhunytak szállítása hűtött, hőszigetelt járművel történik, rozsdamentes acél polcokon. A szállítótér mosható, fertőtleníthető. A koporsó zajtalan mozgatását beépített gumigörgők segítik. A munkaeszközök számára elkülönített tárolórész alakítható ki.

Mobil hűtődoboz

A hőmérséklet pontos szabályzására alkalmas, hűtő-fűtő, hőszigetelt, hordozható dobozok forgalmazásával és szervizével is foglalkozunk a legkisebb, 20 literestől a 900 literesig. Elektromos erőforrásról, 12, 24, 110, illetve 220 voltról működtethetők.